Международное пространство коучей и клиентов: управляйте Вашим будущим с Вашим персональным коучем!
03.04.2022

Благодійний проект коучингової підтримки бізнесу України


Благодійний проект коучингової підтримки бізнесу України

Перш за все, хочеться подякувати вам, дорогі наші люди: люди – герої, люди – надія, люди, у яких дуже велике серце, а мужність здається основною цінністю кожного з вас!
В цей час хочеться, щоб кожен із вас почав займатися улюбленою справою, а ми радо в цьому допоможемо.

Запрошуємо керівників, підприємців, працюючих українців, та тих, хто в пошуку роботи, волонтерів - знизити свій рівень стресу, знайти резерви та неочевидні можливості, навести свій погляд на пріорітетні дії та розробити чіткий план розвитку для відновленення роботи вашого бізнесу, організації, проекту.
Професійна спільнота бізнес-коучів з 10 країн об'єдналась в волонтерський проект, щоб допомогти безпосередніми коучинговими компетенціями та вміннями українським бізнесам та співробітникам одужати від першого місяця нової жорстокої реальності війни, в яку нас всіх занурила агресія росії.

Професійні бізнес-коучі з України, Польші, Німеччини, Франції, Азербайджану, Казахстану, Ізраїлю, США, Норвегії, Італії готові допомогти підготувати та перезавантажити Ваші бізнеси на роботу в нових умовах, допомогти знайти резерви Вашого потенціалу, підставити свої плечі коучингової підтримки для того, щоб допомогти відродити економіку України та добробут її громадян.

Протягом 3-х місяців професійні коучі Міжнародного Клубу Youcoach та European Academy of Leadership Coaching будуть проводити коуч-сесії для українського бізнесу абсолютно безкоштовно.
Консультація коуча схожа на роботу психолога, але коуч не працює з минулим, з травмами, а допомагає стабілізувати себе в нинішній ситуації та сформувати свої майбутні перспективи та знайти в собі сили та мотивацію до змін. Конструктивний діалог з коучем допомагає побачити себе та свою ситуацію всебічно, знайти ясність та чіткість в своїх думках та діях, прийняти правильні рішення, розставити пріорітети, задіяти весь свій потенціал для знаходженя виходу зі складних обставин, інш.

Що Вам важливо знати про коучинг, якщо ви вперше отримуватимете коуч-консультацію:
«Коучинг» — партнерство з Клієнтами, що стимулює розумові та творчі процеси, що надихають клієнтів на максимальне розкриття потенціалу як особисто, так і бізнесу в цілому.

Ви, як клієнт приходите на сесію з питанням, яке хочете вирішити, задача коуча через глибинне слухання, коучингові питання, роботу з усвідомленістю, стимулювати Ваш самостійний пошук відповідей. Ми повернемо Вам вашу силу! Коуч не дає порад і не консультує, а створює конструктивний діалог, який пов'язує вас з вашими ресурсами та креативністю у знаходженні Ваших найкращих бізнес-рішень.


Ви, як представник бізнесу, власник, керівник або співробітник компанії, волонтер можете замовити коуч-сессію для себе чи партнерів безкоштовно з 1 квітня тут https://t.me/youcoach2022 

Знайомтесь з командою бізнес-коучів 
Бережіть себе, своїх близьких, ваш бізнес та Україну!

Регистрация на первую
бесплатную коуч-сессию